arrow_drop_up arrow_drop_down
27 mei 2020 

Vitale Levensstijl

Vitale Levensstijl

Wat verstaan wij onder een vitale, inspirerende levensstijl ?

Bij Donna Vitale nodigen we je uit om de vrouw te zijn die je bent. We doen leuke dingen. Leuke lessen, leuke workshops. buitenactiviteiten. We zijn lekker fanatiek. Of juist niet. We genieten van dansen. Of juist niet. We maken plezier. Spontaan kletsen aan de koffietafel. Gratis koffie, thee, fruit en gezond gefilterd drinkwater. Leuke kleren waarin je lekker kunt bewegen. Donna Vitale lifestyle zal je bevallen. Er hoeft niets, alles mag. Bij ons is iedereen gelijk.

Bij Donna Vitale stimuleren we je om respectvol met jezelf en jouw lichaam om te gaan. Ervan genieten. Er weer in “wonen”. We stimuleren je om goed voor jezelf te zorgen en te zorgen dat je inspirerende dingen doet. Of de dingen geinspireerd doet.

Dat betekent ook zorgen voor een goede instelling en “mindset”. Jouw instelling, ideeën, verwachtingen zijn bepalend voor jouw levenskwaliteit. We noemen dit mindset. Zelfwaardering is bijvoorbeeld net zo belangrijk als zelf verantwoordelijk willen zijn voor jouw eigen resultaat. Eerlijk zijn met jezelf. Stoppen met zelfsabotage. In plaats daarvan genieten van tijd voor jezelf. Onze coaches zijn eerlijk, realistisch. Tegelijkertijd durven je te laten denken aan inspirerende doelen.

Bij Donna Vitale genieten we van het leven.  Donna Vitale is een levensstijl.

Over de schrijver
Reactie plaatsen