arrow_drop_up arrow_drop_down


Over Donna Vitale Thuisfitness


Onze visie

Een gezond, vitaal en energiek lichaam wordt ons gegeven, maar we kunnen er zelf wel goed voor zorgen. Of niet. Wij wensen iedereen een leven vol liefde, kracht en gezondheid toe, waarin je vrij kunt bewegen. Als je beseft dat je lichaam je "voertuig" is ga je vanuit respect beter voor jezelf zorgen zodat jouw lichaam optimaal kan functioneren. Wij inspireren vrouwen om in zichzelf te investeren, zodat ze "lekker in hun vel" door het leven kunnen gaan. We dragen graag ons steentje bij aan meer levenskwaliteit.

Onze Missie

Onze missie is om een fijne trainingsomgeving te creëren voor de generatie 45-55-65+ plus vrouwen. Die daardoor lekker in haar vel en in haar kracht zit, bijna nooit bij een huisarts komt omdat ze zich eenvoudigweg (steeds vaker) fantastisch voelt ! En daarmee een inspiratie is voor haar omgeving. Punt.

Door Tineke van der Klok

Ik werk als meer dan 35 jaar als trainer, opleider, mentor en coach voor mensen die hun potentieel wille ontdekken. Na mijn 50e heb ik me tijdens een sabbatical verdiept in de fitness wereld en heb ook daar een opleiding in gedaan. Toen is het idee van Donna Vitale ontstaan, speciaal voor vrouwen van mijn leeftijd. Ik heb dit bedrijf precies zo vormgegeven als ik wilde. Het is een inspirerend fitnesscentrum geworden. Donna Vitale is een plek waar je graag wilt zijn als vrouw, of je nou 39 of 79 bent, dat maakt niet uit. Ik zorg er samen met mijn fijne team voor dat iedere vrouw zich thuisvoelt bij ons. 

Inmiddels bereiken wij ook veel vrouwen buiten onze regio. Leefijdgenoten en gelijkgestemden die via onze video's kunnen meegenieten van wat wij doen. 

Ik laat vrouwen via mijn video's, dankzij Body en Mind training zien dat ook het lichaam beschikt over potentieel. Je lichaam is bedoeld om te bewegen. Als je je potentieel niet gebruikt, val je min of meer in "slaap". Dat gebeurt ook met je lijf als je niet meer actief bent. Inactiviteit leidt tot versneld ouder worden. Dat is jammer als je nog veel wilt betekenen voor anderen. En daar kun je wel degelijk iets aan doen.

Ik heb mijzelf de afgelopen 9 jaar verdiept in Nia Technique. Inmiddels ben ik opgeleid als First Degree Black Belt Docente en geef al jaren met veel plezier en passie lessen in Nia Technique. Probeer het uit. Het is een heerlijke organische manier van bewegen die jouw lichaam goed zal doen. Ik voel me er wel bij.... doe lekker mee