arrow_drop_up arrow_drop_down

Vitaler, energieker & fitter

Veilig vanuit huis met Donna Vitale Thuisfitness

35+ jaar
ervaring met trainingen in persoonlijke ontwikkeling
10+ jaar
ervaring met fitnessbegeleiding exclusief voor vrouwen 45+

100+

nieuwe video's per jaar en wekelijkse LIVE lessen
2300+
vrouwen gingen jou voor!

Vitaal blijven in deze bijzondere tijd

Vanaf ons 30e levensjaar verliezen we jaarlijks 1 % spierkracht. Boven de 60 ben je al 30 % kwijt en gaat het daarna nog harder. En bij veel thuis zitten, bijvoorbeeld ten tijde van het virus, gaat het nóg harder. Niets doen is eigenlijk geen optie. Wij gaan je helpen. Wij hebben ervaring met dat jaarlijkse kilo'tje erbij en met Corona kilo's. De stramme gewrichten, de lichamelijke ongemakken van pre-overgang, het verliezen van onze taille en de "julianavleugeltjes" onder onze bovenarmen. We willen gezond blijven, ons goed voelen én er goed uitzien. Soms lijkt gezond gewicht ver weg.


Maar bovenal, we willen zo gezond mogelijk zijn en chronische klachten voorkomen. We hebben een sterk immuunsysteem nodig en goed getrainde longen.

Wij helpen je om vanuit huis vitaal te blijven. Dank zij ons online programma. Vooral als je druk bent met je werk, of zorg voor kinderen of ouders die kwakkelen met hun gezondheid. Bij herstellen na Corona lijkt een vitaal leven vaak ver weg.


Wij gaan je inspireren om in actie te komen. Je gaat je mentaal en fysiek een stuk lekkerder in je vel voelen. Juist als je wat ouder wordt zul je ons aanbod heel leuk vinden om te doen. Omdat we heel veel ervaring hebben met vrouwen van 45 plus die wij helpen beseffen dat hun lichaam hun kostbaarste bezit is.

Tineke van der Klok, 1958

Ik had 10 jaar geleden, toen ik startte met het Donna Vitale centrum in Boxmeer, niet kunnen bedenken dat ik me op mijn 61e zo energiek zou kunnen voelen en er zo goed uit kon blijven zien. Ik zit lekker in mijn vel en voel me krachtiger dan ooit. Onze lokale community van honderden vitale vrouwen bruist, en samen geloven we dat de 2e helft van ons leven nog beter is dan de 1e helft. Ik ben zelf erg blij met ons online programma, waardoor we kunnen uitreiken naar vrouwen in heel Nederland en daarbuiten. Wil jij ook een vitale vrouw zijn die in de kracht van haar leven zit? Laat mij jou inspireren en lees vooral verder...

online training volgen

Donna Vitale Thuisfitness

Al jaren vragen vriendinnen uit het hele land aan mij of ik niet overal in heel Nederland Donna Vitale's kan gaan starten. Ons leuke aanbod sluit heel volledig aan op vrouwen die in de kracht van hun leven wat achterstallig onderhoud willen inhalen en hun lichaam en geest weer in optimale conditie willen brengen. Vrouwen die zich gehoord en gezien voelen.


Tijdens de 1e corona lockdown ontdekten we dat ons gevarieerde online trainings-aanbod dankbaar bij deze vrouwen thuis werd ontvangen. Inmiddels hebben we een uitgebreid videoplatform waar gevarieerde en goed afgestemde trainingen en lessen te vinden zijn, speciaal gemaakt zijn voor vrouwen vanaf 45+. Zowel voor vrouwen die wat minder belastbaar zijn als voor fitte sportievelingen. Van ons video aanbod wordt gretig gebruik gemaakt.


Het is even wennen, maar thuisfitness werkt. Ik ben ervan overtuigd dat de enorme kracht die uitgaat van samen trainen met gelijkgestemden, ook jou kan helpen om je leven lang vitaal te kunnen blijven. Vanuit huis of in combinatie met andere sport. Bij ons is niets doen gewoon geen optie. Met Donna Vitale Thuis investeer je in jouw lichaam. Jouw belangrijkste bezit. Wij stimuleren je graag, zodat ook jíj je goed kunt voelen, letterlijk en figuurlijk. Wees trots op jezelf. Dat zijn wij ook. We leren jou graag beter kennen op ons eigen community platform. Onze coaches maken graag persoonlijk kennis met jou via onze chatbox.

Wat maakt Donna Vitale Thuis zo bijzonder?

online training volgen

Wij weten dat bewegen leuk moet zijn voor blijvend resultaat

Wij vinden het belangrijk om persoonlijk met onze klanten om te gaan. Dit doen we ook in onze virtuele omgeving. Dankzij ons gevarieerd aanbod van leuke (livestream) lessen en videoworkouts, die je op jouw laptop, pc of smartphone kunt bekijken, voel je je persoonlijk aangesproken. Thuis trainen wordt binnen 3 weken een goede gewoonte. Via ons online platform kun je in contact komen met andere vrouwen voor wie vitaliteit net zo belangrijk is als voor jou. Wij bekrachtigen wat goed gaat. Je gaat je goed voelen en er goed uit zien. Wil jij ook een vitale vrouw zijn die in de kracht van haar leven is? En kijk je uit naar de 2e helft?

Maatwerk 

Je vindt de bewegingsmethode die bij jouw lichaam, leeftijd en behoeftes past dankzij ons unieke aanbod. Wij begrijpen wat jij nodig hebt.

Toegankelijk

Vrouwelijke coaches en docenten van jouw leeftijd in alle soorten en maten waar je je meteen bij thuis voelt. Vrouwen zoals jij en ik.

Community

Samen trainen met andere  vitale  vrouwen in de kracht van hun leven. Persoonlijk contact via onze chatbox in onze eigen  online community en tijdens livestreamlessen

Persoonlijke aandacht

Humor en vrolijkheid tijdens de lessen met een gezellige persoonlijke noot. Zo wordt sporten thuis leuk.

Body en Mind

Aandacht voor het lichaam en andere zaken, afgestemd op behoeftes van vrouwen die ouder worden ( vanaf plm 45 jaar)

Sporten is leuk bij ons

Sporten is nog nooit zo leuk geweest. We hebben veel leuke fitnessoefeningen of als je vroeger van dansen hield kun je dat ook weer samen met ons oppakken

Hallo team Donna Vitale,

Fantastisch zoals jullie je inzetten om leuke video's voor ons te maken zodat we toch aan de gang kunnen blijven! Hoop dat er nog vele komen voordat we weer mogen komen.

Hopelijk tot snel!

Groetjes Karin 

Karin

Lieve mensen van het team van Donna Vitale

Jullie hebben een geweldig video programma..

Jullie doen het fantastisch, blijf gezond.


Groetjes Agnes 

Agnes

Fijn dat jullie een keuzemogelijkheid aanbieden. Ik waardeer het erg hoe jullie met de video- en livestream trainingen energie steken in het ‘vitaal blijven’ van zowel de leden als Donna Vitale Zelf.

Hartelijke groet,

Eline 

 

Eline

online training volgen

De voordelen van Donna Vitale thuisfitness


 • Onze toegankelijke docentes hebben alle mogelijke maten en leeftijden. Leuke gezellige sportieve vrouwen waar je je meteen bij thuis voelt.
 • Een op vrouwen vanaf 45+ afgestemd, thuis-trainingsaanbod voor body en mind. Vanuit huis vitaal blijven op tijden die jou uitkomen.
 • Oefeningen en lessen die leuk, kort en krachtig zijn op jouw eigen fitnessniveau.
 • In onze virtuele omgeving vind je een veilige en stimulerende plek om op een gezonde manier ouder te worden en dit te kunnen delen met anderen, als je wilt.
 • Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in ontwikkeling en bijna 10 jaar ervaring met fitness voor vrouwen.
 • Wij hebben onze eigen visie op voeding ontwikkeld, rekening houdend met de emoties en frustraties van vrouwen die uit-ge-dieet zijn. Wij hanteren de 80-20 regel: gezonde voeding en regelmatig zondigen. Een goede balans tussen gezond en bewust genieten.

Is Donna Vitale Thuisfitness iets voor jou?

Donna Vitale Thuisfitness

 • Veilig thuis leren trainen met een pc, laptop, tablet of smartphone
 • Onbeperkt toegang tot Thuisfitness video lessen, livestream lessen en e-books
 • Toegang tot onze community van vitale vrouwen in de kracht van hun leven
 • inclusief webinars over voeding, lifestyle en Corona Proof Challenge
 • Slechts € 14,95 per maand. Maandelijks opzegbaar.

Klaar om deel te nemen?