arrow_drop_up arrow_drop_down

Vitaler, energieker & fitter

Veilig vanuit huis met Donna Vitale Thuisfitness

35+ jaar
ervaring met trainingen in persoonlijke ontwikkeling
10+ jaar
ervaring met fitnessbegeleiding exclusief voor vrouwen 45+

52+

nieuwe video's per jaar en wekelijkse LIVE lessen
2300+
vrouwen gingen jou voor!

Vitaal blijven in deze bijzondere tijd

Vanaf ons 30e levensjaar verliezen we jaarlijks 1 % spierkracht. Boven de 60 ben je al 30 % kwijt en gaat het daarna nog harder. En bij veel thuis zitten, bijvoorbeeld ten tijde van het virus, gaat het nóg harder. Niets doen is eigenlijk geen optie. Wij gaan je helpen. Wij hebben ervaring met dat jaarlijkse kilo'tje erbij. De stramme gewrichten, de lichamelijke ongemakken van pre-overgang, het verliezen van onze taille en de "julianavleugeltjes" onder onze bovenarmen. We willen ons goed voelen én er goed uitzien. Soms lijkt gezond gewicht ver weg.


Maar bovenal, we willen zo gezond mogelijk zijn en chronische klachten voorkomen. We hebben een sterk immuunsysteem nodig en goed getrainde longen. Maar waar kun je terecht om dat te bereiken? Vooral als je ook druk bent met je werk, of zorg voor kinderen of ouders die kwakkelen met hun gezondheid. Bij herstellen na Corona lijkt een vitaal leven vaak ver weg. Daar kunnen we jou ook bij helpen.

Tineke van der Klok, 1958

Na een intensieve carriere als internationaal trainer had ik rond mijn 50e alle hierboven beschreven lichamelijke ongemakken. 10 jaar weinig bewegen en hotelvoedsel als beloning na een drukke werkdag zorgde ervoor dat ik drie maten was gegroeid terwijl ik op mijn 25e tenger was. Tijdens een sabattical begon ik weer te investeren in mijn gezondheid en besloot ik om Donna Vitale op te richten. Ik had het gevoel dat er meer vrouwen zoals ik op zoek waren naar een veilige en fijne sportomgeving, waar je je helemaal thuis kunt voelen. Ik had behoefte aan gelijkgestemde vrouwen die in de kracht van hun leven het achterstallig onderhoud wilden inhalen en hun lichaam en geest weer in optimale conditie wilden brengen.

Inmiddels, bijna 10 jaar later,  ben ikzelf topfit, voel ik me lekker in mijn vel en krachtiger dan ooit. Onze locale community van honderden vitale vrouwen bruist, en samen geloven we dat de 2e helft van ons leven nog beter is dan de 1e helft. Vitale vrouwen in de kracht van hun leven. Er is nog zoveel te doen !

online training volgen

Donna Vitale Thuisfitness

Al jaren vragen vriendinnen uit het hele land aan mij of ik niet alsjeblieft in heel Nederland Donna Vitale's kan gaan starten. Tijdens de corona lockdown ontdekten we dat ons gevarieerde online trainings-aanbod dankbaar bij deze vrouwen thuis werd ontvangen. Inmiddels hebben we een uitgebreid videoplatform waar voor elk wat wils maatwerk trainingen en lessen te vinden zijn die gemaakt zijn voor vrouwen vanaf 45+. Voor fanatieke sportievelingen en voor vrouwen die wat minder belastbaar zijn. Van ons video aanbod wordt gretig gebruik gemaakt.


Het is even wennen, maar thuisfitness werkt. Ik ben ervan overtuigd dat de enorme kracht die uitgaat van samen trainen met gelijkgestemden, ook jou kan helpen om je leven lang vitaal te kunnen blijven. Vanuit huis. Bij ons is niets doen gewoon geen optie. Met Donna Vitale Thuis investeer je in jouw lichaam. Jouw belangrijkste bezit. Wij stimuleren je graag, zodat ook jíj je goed kunt voelen, letterlijk en figuurlijk. Wees trots op jezelf. Dat zijn wij ook. We leren jou graag beter kennen op ons eigen community platform. Onze coaches maken ook graag persoonlijk kennis met jou.

Wat maakt Donna Vitale Thuis zo bijzonder?

online training volgen

Wij weten dat bewegen leuk moet zijn voor blijvend resultaat

Wij vinden het belangrijk om persoonlijk met onze klanten om te gaan. Dit doen we ook in onze virtuele omgeving. Dankzij ons gevarieerd aanbod van leuke lessen en workouts die je vanuit huis kunt doen, voel je je persoonlijk aangesproken. Thuis trainen wordt binnen 3 weken een goede gewoonte. Via onze "inner circle" kom je in contact met andere vrouwen voor wie vitaliteit net zo belangrijk is als voor jou. Wij bekrachtigen wat goed gaat. Je gaat je goed voelen en er goed uit zien. Wil jij ook een vitale vrouw zijn die in de kracht van haar leven is? En kijk je uit naar de 2e helft?

Barbara Havenith, gynaecoloog.

Auteur Hormoonbalans voor Vrouwen

Barbara Havenith, auteur Hormoonbalans voor Vrouwen

Na 3 maanden in lock down opgesloten in huizen, veilig voor het Coronavirus begint onze wereld zich weer te openen. In huis zitten betekent helaas voor veel vrouwen ook stilzitten. Thuiswerken achter de laptop, zelfs de verplaatsing naar en van werk kwam te vervallen. Rust roest en dat blijkt niet goed voor onze lijven en onze hormoonbalans. 


In mijn praktijk Vrouwenpoli voor integrale gynaecologie, seksuologie en vruchtbaarheidsadviezen blijkt dat gezondheid een werkwoord is. Gezondheid kan verbeteren door het eten van verse en onbewerkte voeding, véél groenten. Door te bewegen en dat af te wisselen met ontspanning, door een flexibele omgang met stress en voldoende slaap. En wat is er gezonder en ontspant meer dan bewegen samen met een groep vrouwen met eenzelfde doel? 


Het initiatief van Donna Vitale, om vrouwen een veilige en fijne sportomgeving te bieden met online begeleiding omarm ik dan ook van harte. Wacht niet tot de sportscholen weer opengaan, doe mee! Ik vind het geweldig dat Tineke van haar Klok en haar team vanuit vindingrijkheid en betrokkenheid bij ‘hun vrouwen’ dit initiatief ontwikkeld hebben. Dat vrouwen uit heel Nederland en daarbuiten nu kunnen ervaren hoe prettig en stimulerend sporten bij Donna Vitale is! Ik ga dit van harte aanbevelen aan mijn patiënten, zo maken we van ziektezorg weer gezondheidszorg. 


Boxmeer, Juni 2020

Barbara Havenith, gynaecoloog

Auteur Hormoonbalans voor Vrouwen

Maatwerk 

Je vindt de bewegingsmethode die bij jouw lichaam, leeftijd en behoeftes past dankzij ons unieke aanbod. Wij begrijpen wat jij nodig hebt.

Toegankelijk

Vrouwelijke coaches en docenten van jouw leeftijd in alle soorten en maten waar je je meteen bij thuis voelt. Vrouwen zoals jij en ik.

Community

Samen trainen met andere  vitale  vrouwen in de kracht van hun leven. Persoonlijk contact via onze eigen  online community.

Persoonlijke aandacht

Chatten, humor en vrolijkheid tijdens de lessen met een gezellige persoonlijke noot. Zo wordt sporten thuis leuk.

Body en Mind

Aandacht voor het lichaam en andere zaken, afgestemd op behoeftes van vrouwen die gerijpt zijn door het leven

Sporten is nog nooit zo leuk geweest

Dansen of juist niet. We hebben leuke fitnessoefeningen of als je vroeger van dansen hield kun je dat weer samen met ons oppakken

Dit is waarmee we je helpen

Exclusief voor 45+

Speciaal ontwikkelde lessen voor vrouwen 45+ 55+ 65+ 75+

In 5 weken vitaal

Quickfix voor slechte conditie en lage immuniteit

Nu ben jij aan de beurt

Achterstallig onderhoud is verleden tijd

Corona Proof

Trainen helpt jouw immuunsysteem en longen om ernstige klachten te voorkomen, of juist te boven te komen.

Ideale tijden

Sporten wanneer het jou uitkomt.
Juist als je druk bent geen excuus meer.  Je staat niet alleen.

Falen is geen optie

Stok achter de deur nodig? Indien gewenst krijg je die van ons.

Herstel na ziekte

Bouw weer voorzichtig longinhoud en spiermassa op en versterk jezelf ook mentaal.

Vitaal ouder worden

Blijf in je kracht en een inspirerend voorbeeld voor jouw omgeving.

Lekker in je vel

Je goed voelen én er goed uitzien.

Sterk en veerkrachtig

Een vitale geest in een vitaal lichaam. Dankzij de oefeningen ga je je steeds sterker voelen.
Meer energie, soepeler, positiever, meer zelfvertrouwen.

Gezond gewicht

Wij weten wat werkt. Geen ge-dieet, geen pillen en poeders maar genieten van gezonde, onbewerkte en lekkere voeding.
Bij ons vind je een goede balans tussen gezond en bewust genieten.

Slechte conditie?

Onze trainingen sluiten aan bij jouw conditie. We helpen jou om het op te bouwen. Je hoeft nergens aan te voldoen. Jij bent perfect zoals je bent.

+ Community van vitale vrouwen in de kracht van hun leven

Donna Vitale is een groeiende groep vitale vrouwen in de kracht van hun leven. Als bonus krijg je toegang tot onze eigen online community omgeving. Je kunt er contact leggen met jouw coaches en gelijkgestemden vinden met wie je kunt lachen, huilen, kletsen en uit je dak kunt gaan. In de afgelopen jaren zijn in onze locale community al vele initiatieven gestart,  vele levenservaringen en leuke hobbies gedeeld. We zetten deze trend voort in onze eigen online community. In deze community kun je andere vrouwen volgen of zelf initiatieven opstarten

Hallo team Donna Vitale,

Fantastisch zoals jullie je inzetten om leuke video's voor ons te maken zodat we toch aan de gang kunnen blijven! Hoop dat er nog vele komen voordat we weer mogen komen.

Hopelijk tot snel!

Groetjes Karin 

Karin

Lieve mensen van het team van Donna Vitale

 

Jullie hebben een geweldig video programma..


Jullie doen het fantastisch, blijf gezond.


Groetjes Agnes 

Agnes

Fijn dat jullie een keuzemogelijkheid aanbieden. Ik waardeer het erg hoe jullie met de video- en livestream trainingen energie steken in het ‘vitaal blijven’ van zowel de leden als Donna Vitale Zelf.

Hartelijke groet,

Eline 

 

Eline

Jazeker! Elke morgen rol ik braaf mijn matje uit en doe ik mee.


Heerlijk om de dag zo te starten. En er is voldoende afwisseling in de lesjes dus ook dat is fijn.Auke

Hallo Tineke en alle dames van team Donna Vitale. 


Ik waardeer jullie inzet en creativiteit zeer. Ik heb inmiddels al met diverse workouts meegedaan. Zweet op de rug en daarna een voldaan gevoel. Onder huidige omstandigheden een geweldige mogelijkheid om aan conditie te werken. Veel inspiratie en plezier toegewenst met het ontwikkelen van nieuwe online lessen. Laten we hopen dat iedereen gezond blijft.


 Mvg Doreen

Doreen

online training volgen

De voordelen van Donna Vitale thuisfitness


 • Onze toegankelijke docentes hebben alle mogelijke maten en leeftijden. Leuke gezellige sportieve vrouwen waar je je meteen bij thuis voelt.
 • Een op vrouwen vanaf 45+ afgestemd, thuis-trainingsaanbod voor body en mind. Vanuit huis vitaal blijven op tijden die jou uitkomen.
 • Oefeningen en lessen die leuk, kort en krachtig zijn op jouw eigen fitnessniveau.
 • In onze virtuele omgeving vind je een veilige en stimulerende plek om op een gezonde manier ouder te worden en dit te kunnen delen met anderen, als je wilt.
 • Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in ontwikkeling en bijna 10 jaar ervaring met fitness voor vrouwen.
 • Wij hebben onze eigen visie op voeding ontwikkeld, rekening houdend met de emoties en frustraties van vrouwen die uit-ge-dieet zijn. Wij hanteren de 80-20 regel: gezonde voeding en regelmatig zondigen. Een goede balans tussen gezond en bewust genieten.

Incl. 52+ nieuwe video's per jaar en
wekelijkse LIVE lessen

Wij produceren voortdurend nieuw materiaal, afgestemd op onze deelnemers. Je hebt alle kans om ook eens een les uit te proberen, zoals Pilates, Yoga of Nia, een combinatie van dans, yoga en vechtkunst. Zo ontdek je wat je echt leuk vindt. Hield je vroeger van dansen? Pak het weer samen met ons op in jouw veilige thuis omgeving. Ook bieden we wekelijkse livestream lessen, die je met een druk op de knop kunt volgen. Wij wijzen je de weg.


Is Donna Vitale Thuisfitness iets voor jou?

Dit is wat we doen bij Donna Vitale Thuisfitness

Trainingsmethodes voor elke liefhebber

Houd je van fitness- of gymoefeningen, of vind je de yoga, pilates, mindfull bewegen of dansen leuk?  Je kunt kiezen om een trainingsvorm te kiezen die bij je past. Wanneer je iets leuk vindt, houd je het veel langer vol !

Trainingen om kalm aan mee te beginnen

Wanneer je begint of weer een conditie moet opbouwen, of wanneer je blessures hebt kun je terecht bij onze speciale medische fitness workouts en trainingen waarbij rekening gehouden wordt met lichamelijke beperkingen. Ook kunt je wanneer je een slechte conditie hebt, rustig aan beginnen

Trainingen voor fitte vrouwen

Deze workouts zijn heel goed te volgen wanneer je al een basisconditie hebt opgebouwd. We hebben speciale lessen voor spierkrachtopbouw, voor conditie opbouw en combinatie daarvan. Ook hebben we hele leuke dansfitness workouts waardoor je je lekker in je vel en krachtig in je lijf gaat voelen

Trainingen voor superfitte vrouwen

Deze workouts zijn een heerlijke uitdaging wanneer je even flink wilt zweten.  We hebben speciale lessen voor spierkrachtopbouw, voor conditie opbouw en combinatie daarvan. Zweten is heel gezond

Trainingen bij blessures of herstel na ziekte

Onze fysiotherapeute Shannon ontwikkelde speciale workouts voor vrouwen met blessures, waarbij je slechts een deel van je lichaam belast. Ook bieden we specifieke fysio oefeningen voor herstel. Bij ons is niets doen geen optie!

Ervaar de kracht van Donna Vitale thuis!

Donna Vitale Thuisfitness

 • 7 Dagen Gratis uitproberen
 • Veilig thuis leren trainen met een pc, laptop, Ipad of smartphone
 • Onbeperkt toegang tot Thuisfitness video lessen, livestream lessen en e-books
 • Toegang tot onze virtuele community van vitale vrouwen in de kracht van hun leven
 • Slechts € 9,90 per maand. Maandelijks opzegbaar.

+ BONUS e-:Bouw je op.. of bouw je af?

Wat is jouw mindset; Hoe kijk je naar jouw toekomst. Heb je er een beetje zin in? Of geef je op.

Klaar om deel te nemen?